Založ si blog

Krach druhého dôchodkového piliera je nevyhnutný.

Tento štát ovládajú a ovládali šibnutí ľudia. Celý druhý a treti dôchodkový pilier, je len obyčajný podvod. Tu je vysvetlenie, vysvetlenie založené na skúsenostiach z minulosti: Harvardské fondy, založene na Hardvardskej univerzite, Drukos výnos, BMG invest, AWG, SUN, Rapid Life a iné investičné spoločnosti pripravili v minulosti ľudí o celoživotné úspory.Ale najväčším zlodejstvom je tento prípad: Po roku 1989 sa rozbehol súkromný sektor a hlavne novodobí podnikatelia – fakturanti.Onoho času sa jeden cigánsky vajda, ktorý v tom čase bol čiastočným invalidným dôchodcom rozhodol, že si založí firmy, ktoré budú nadobúdať majetok cez takzv. fakturačné akcie.Tento cigánsky vajda na občianske preukazy svojích známych prefaktúroval ohromné množstvo roľníckych družstiev, teda bral všetko, bral hovädzí dobytok, zbožie, traktory, rôzne prebytky ako drevené stavebné hranoly, stroje a zariadenia a tak podobne. Tento cigánsky vajda – invalidný dôchodca sa stal najbohatším človekom onoho času.Mal viac ako 3 miliardy vtedajších československých korún.Zamestnával v Rimavskej Sobote cca 800 ľudí, čo bolo asi 20 percent mužskej pracovnej sily v Rimavskej Sobote.Bohužiaľ vyšetrovacie orgány nemohli konať, keďže tieto faktúry boli písane na ťarchu cigáňov, ktorí bývali v rôznych osadách.Koľko krát sa stalo, že cigáň dlhoval aj niekoľko miliónov korún a on samotný bral sociálne dávky, alebo bol invalida.V tom čase sa v Maďarsku začalo hovoriť o takzv. súkromných pilieroch v dôchodkovom systéme. Tento náš p. vajda – invalidný dôchodca sa takto rozhodol, že on bude ten, čo bude spravovať súkromné dôchodky slovenských pracujúcich. Jeho heslom bolo urobiť z gadžov švajčiarov. Prišlo obdobie, keď sa presadelo v parlamente, že slováci budú mať dôchodky, ktoré budú spravovať dôchodkové fondy. Málo ľudí o tom vie, že za tým všetkým stojí zase len náš cigánsky vajda – invalidný dôchodca z Rimavskej Soboty. On bol ten, čo podplatil a popresvedčoval politické strany a hlavne cez maďarské politické strany, aby presadeli tento zákon v parlamente. Tento cigánsky vajda invalidný dôchodca tento svoj projekt veľmi výhodne predal ďalej bankérom a tak na tom opäť zarobil rozprávkové peniaze. Preto aj týmto článkom vyzývam, aby ľudia neverili skorumpovaným politikom, ktorí sú bábkami v rukách takých ľudí ako ten horespomínaný cigánsky vajda z Rimavskej Soboty. Tí ľudia, ktorí sú z Rimavskej Soboty, určite vedia o kom hovorím a aj o čom hovorím.

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

V Čínskej Ľudovej rep. sa za 1. štvrťrok 2024 predalo viac ako 6,7 milióna automobilov.

10.04.2024

Čínsky automobilový trh sa v prvom štvrťroku 2024 výrazne rozbehol, pričom výroba a predaj áut prekročili v tomto období 6,7 milióna kusov, ukázali v stredu údaje Čínskej asociácie výrobcov automobilov (CAAM). Od januára do marca sa výroba automobilov medziročne zvýšila o 6,4 percenta na 6,6 milióna kusov, zatiaľ čo predaj automobilov vzrástol medziročne o 10,6 [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 830
Celková čítanosť: 2711891x
Priemerná čítanosť článkov: 3267x

Autor blogu

Archív

Odkazy