Založ si blog

Kde je stratené dopravné lietadlo MH370?

Predtým ako vyjadrím svoj osobný názor tak vám poskytnem úryvok článku o tejto nehode z marca tohto roku:

In a blog post, Malaysia’s former prime minister, Mahathir Mohamad, wrote that he believes the US Central Intelligence Agency must know something about the plane’s fate. He also claimed that Boeing, the plane’s maker, and “certain” unnamed government agencies, are able to take control of commercial airliners such as the missing Boeing 777 remotely if necessary. „Airplanes don’t just disappear,“ he wrote on his blog. „Certainly not these days with all the powerful communication systems, radio and satellite tracking and filmless cameras which operate almost indefinitely and possess huge storage capacities. … For some reason, the media will not print anything that involves Boeing or the CIA.“

Čo na to poviete? Neverím tomu, že to lietadlo sa stratilo nejakou náhodou, náhodnou udalosťou. Som o tom presvedčený, že to bol naplánovaný únos lietadla a to lietadlo muselo niekde pristáť. To lietadlo pristálo na americkej základni Diego Garcia v Indickom oceáne. Prečo práve tam? Boening 777 nemôže pristát niekde na diaľnici, alebo niekde na pokosenej lúke. Takéto dopravné lietadlo vie pristáť len na pevnom povrchu aké majú letiská. Ak by takéto unesené lietadlo pristálo niekde v južnej ázií, tak určite by to neuniklo pozornosti médií, vojakov a pod. Jedinou rozumnou variantou je teda, že pristálo na leteckej základni Diego Garcia v Indickom oceáne. Lietadlo malo letieť z Kuala-Lumpuru do Pekingu a tak malo pohonné látky na takto dlhý let.  Dôvod únosu lietadla neviem, ale určite to bolo niečo také začo sa oplatilo toto lietadlo uniesť. Prednedávnom Čína inštalovala na obežnej dráhe satelit The Gaefon-2, ktorého jednou z úloh bude vyhľadať toto stratené lietadlo. Satelit pracuje vo viditeľnom pásme el.mag. žiarenia (človekom viditeľné svetlo), v HD rozlíšení a podľa môjho názoru ho tento satelit nikdy nenájde. Nenájde ho preto, lebo toto lietadlo je skryté, alebo možno aj zámerne zničené a jeho trosky sú niekde na dne oceána. Bohužiaľ svetová verejnosť a vlády krajín ktorých občania sa stali obeťou tohto ohavného zločinu nevyvýjajú dostatočnú aktivitu na nájdenie tohto strateného lietadla a osvetlenie osudu jeho posádky a cestujúcich. Čo si o tom myslíte?

 

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

V Čínskej Ľudovej rep. sa za 1. štvrťrok 2024 predalo viac ako 6,7 milióna automobilov.

10.04.2024

Čínsky automobilový trh sa v prvom štvrťroku 2024 výrazne rozbehol, pričom výroba a predaj áut prekročili v tomto období 6,7 milióna kusov, ukázali v stredu údaje Čínskej asociácie výrobcov automobilov (CAAM). Od januára do marca sa výroba automobilov medziročne zvýšila o 6,4 percenta na 6,6 milióna kusov, zatiaľ čo predaj automobilov vzrástol medziročne o 10,6 [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 830
Celková čítanosť: 2711673x
Priemerná čítanosť článkov: 3267x

Autor blogu

Archív

Odkazy