Založ si blog

Združenie karpatských géniov na Slovensku.

Súčasná politická situácia na Slovensku ukazuje úbohosť opozície voči  vládnej strane Smer a jej príveskom SNS a Most-Híd. Prečo tak dlho vládne na Slovensku strana Smer? Je to hlavne vďaka karpatským ekonomickým géniom typu Sulík a Matovič. Strana zastupujúca obyčajných ľudí má 4 členov. Nejedná sa o nejakú veľkú politickú silu, ale má dosť dobrý marketing, ktorý je založený na poukazovaní korupcie vo vládnych štruktúrach. Nie že by nemali pravdu. Fakt je, že súčasné štruktúry kradli, kradnú a ešte dlho budú kradnúť ako straky. Ale na nejakú serióznu politiku v štáte je to pre túto rodinnú firmu – politickú stranu veľmi málo. Sulíková SAS je založená na geniálnych ekonomických myšlienkách, ktoré rozvrátili sociálny systém, dôchodkový systém. Títo karpatskí géniovia donedávna tvrdili, že druhý pilier zachráni slovenské dôchodky a že teda každý normálny človek by mal byť súčasťou druhého dôchodkového piliera. Ale dnes sa ukazuje, že to bola sprostá lož. Tieto nezmysly o úspešnosti druhého dôchodkového piliera sa skončili v Maďarsku, Českej Republike a čiastočne aj v Poľsku. Sny o švajčiarských dôchodkoch sa zrejme definitívne rozplynuli a tak SAS už nemá žiadne poriadne tromfy v rukách pre politický boj so Smerom a jeho koaličnými partnermi.

Smer a jeho koaliční partneri momentálne nemajú proti sebe rovnocenného partnera a hrozí, že Smer tu bude ako rozhodujúca politická sila ešte veľmi ale veľmi dlho. Slovenská politická scéna je dnes bez skutočne ľavicovej proľudovej strany. Vznik nových politických strán donesie len malý marketingový efekt, keďže ich politické programy sú (alebo budú) podobné dnešným politickým stranám v slovenskom parlamente a tak šanca na úspech je prakticky nulová.

Čína doteraz nainštalovala 0,66 a 0,46 miliardy kWh slnečných a veterných zdrojov na výrobu čistej elektrickej energie. Falošná „teória nadmernej kapacity“

22.04.2024

Inštalovaná kapacita Číny na výrobu elektriny zo zdrojov čistej energie v prvom štvrťroku prudko vzrástla, čo analytici pripisujú rastúcemu domácemu dopytu po elektrine, keďže Čína sa usiluje o vysokokvalitný a ekologický rozvoj. Analytici vyvrátili tvrdenia o „nadmernej kapacite“, ktoré v poslednej dobe presadzovali niektoré západné krajiny, a poznamenali, že takýto [...]

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 831
Celková čítanosť: 2716443x
Priemerná čítanosť článkov: 3269x

Autor blogu

Archív

Odkazy