Založ si blog

Raketový program SpaceX Elona Muska je obyčajný podvod.

Elon Musk je najväčší podvodník v oblasti vesmírnych technológii. Jeho rakety SpaceX lietaju rýchlosťou 17500 míľ za hodinu. Toto aspoň deklaruje  SpaceX. Ja nie som profesionálny fyzik ale viem základy fyziky a zo základou fyziky je jasné, že žiadna raketa nemôže vyvinúť takúto rýchlosť. Opíšem, že prečo. Pri výstrele projektilu z pušky guľka letí rmax rýchlosťou zvuku, alebo tesne nad touto rýchlosťou. Rýchlosť zvuku je cca 330m/s. Za jednu hodinu by táto guľka bola schopná preletieť 1188 km. Puškový náboj obsahuje takzv. bezdymný prach. Táto chemická látka vybuchne a výbuch spôsobí nárast tlaku vo vnútry pušky, tento tlak plynu tlačí na guľku a tak vlastne spôsobí výstrel guľky z hlavne pušky.

Elon Musk a jeho SpaceX rakety lietajú rýchosťou pri výstupe na orbitu 26 250km/h.  Čiže do výšky 400km by sa tá raketa dostala za niekoľko sekúnd, čo je sprostosť. Raketa dosiahne rýchlosť pre udržanie sa v tejto výške až tam kde nie je atmosféra. Túto sprostosť popisuje priložené video a to presne v čase 27:51. Toto celé je obyčajný podvod a hrôza.  NASA sa spolieha na podvodníka a hochštaplera. Američania sa tak skoro do vesmíru nedostanú pokiaľ sa budú spoliehať na podvodný SpaceX.

 


Čína doteraz nainštalovala 0,66 a 0,46 miliardy kWh slnečných a veterných zdrojov na výrobu čistej elektrickej energie. Falošná „teória nadmernej kapacity“

22.04.2024

Inštalovaná kapacita Číny na výrobu elektriny zo zdrojov čistej energie v prvom štvrťroku prudko vzrástla, čo analytici pripisujú rastúcemu domácemu dopytu po elektrine, keďže Čína sa usiluje o vysokokvalitný a ekologický rozvoj. Analytici vyvrátili tvrdenia o „nadmernej kapacite“, ktoré v poslednej dobe presadzovali niektoré západné krajiny, a poznamenali, že takýto [...]

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

bombic

Londýnsky súd rozhodol o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Ten odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 831
Celková čítanosť: 2717262x
Priemerná čítanosť článkov: 3270x

Autor blogu

Archív

Odkazy