Založ si blog

Napísal Vasiľ Biľak pozývací list vedeniu ZSSR?

Médiami sa už takmer 49 rokov šíri fáma, že Vasiľ Biľak napísal pozývací list vedeniu ZSSR a na základe tohto listu sem v roku 1968 prišli vojská Varšavskej Zmluvy do bývalého ČSSR. Takémuto tvrdeniu môže veriť len idiot. ZSSR ako vtedajšia svetová jadrová veľmoc určite nekonala na základe akéhosi listu napísaného akýmsi politikom z ČSSR. ZSSR ako veľmoc sa rozhodovala na základe vtedajšej doby, doby kde sa chceli narušiť dohody ktoré boli uzatvorené medzi víťaznými mocnosťami druhej svetovej vojny teda USA, Veľká Británia, Francúzsko a ZSSR v Jalte. Tieto dohody jasne hovorili o sfére vplyvu jednotlivých mocností. ZSSR ako víťaz druhej svetovej vojny utrpel veľmi ťažké straty na obyvateľstve a na ekonomike krajiny. V tejto takzv. totálnej vojne, ktorá bola vyhlásená v športovom paláci v Berlíne samotným dr. Goebbelsom sa Nemecko rozhodlo viesť vojnu v takzv. totálnom duchu, čiže nebrali sa do úvahy žiadne materiálne a ľudské straty. Život občana ZSSR nemal v očiach nadradenej rasy žiadnu cenu. ZSSR mal preto absolútne právo v zmysle podpísaných dohôd z Jalty si brániť svoje teritórium vplyvu. V tomto smere Vasiľ Biľak nemohol hrať nejakú úlohu. Vasiľ Biľak určite nemohol vyvolať nejaké vojenské akcie, ktoré by smerovali tým smerom, ktoré sa tu odohrali v roku 1968.

Kto váha, že kde je pravda tak tu je video kde Dr. Goebbels vyhlasuje totálnu vojnu proti východnému boľševickému štátu.

 

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

V Čínskej Ľudovej rep. sa za 1. štvrťrok 2024 predalo viac ako 6,7 milióna automobilov.

10.04.2024

Čínsky automobilový trh sa v prvom štvrťroku 2024 výrazne rozbehol, pričom výroba a predaj áut prekročili v tomto období 6,7 milióna kusov, ukázali v stredu údaje Čínskej asociácie výrobcov automobilov (CAAM). Od januára do marca sa výroba automobilov medziročne zvýšila o 6,4 percenta na 6,6 milióna kusov, zatiaľ čo predaj automobilov vzrástol medziročne o 10,6 [...]

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 830
Celková čítanosť: 2711539x
Priemerná čítanosť článkov: 3267x

Autor blogu

Archív

Odkazy