Založ si blog

17. November 1989 a smrť súdruhov Žifčáka a Šmída.

Oslávili sme 28 rokov od puču v ktorom definitívne padol socializmus. Včera na toto výročie nám porozprávali rozprávky ako to celé prebiehalo. Rozprávky o študentoch, ktorí zvrhli prehnitý režim a tak sa vďaka študentom vrátila demokracia do našej spoločnosti. Je fakt, že je na tom veľa pravdy. Ale tí, čo si pamätajú tieto udalosti z prvej ruky tak si istotne spomenú na záhadné úmrtia študentov Žifčáka a Šmída. Veľmi dobre zinscenované divadlo, ktoré bolo riadené sovietskou KGB, ktorá sa rozhodla obetovať celú východnú európu na oltár divokej privatizácie v bývalom ZSSR. KGB ktorá totálne rozložila nie len sovietskú spoločnosť ale aj celú východnú európu. Privatizačné klany z KGB si takto rozobrali nesmierne bohatstvo v bývalom ZSSR a trochu neskôr v celej východnej európe. Ľudia túžili, túžia a vždy budú túžiť po majetkoch. Raz darmo máme to zakódované v našej DNA.

Ďakujeme súdruhom Žifčákovi a Śmídovi za perfektne zinscenované divadielko zvaná nežná revolúcia.

G7 obvinila Čínsku Ľudovú rep. za nadmernú výrobu automobilov.

18.07.2024

Čínska Ľudová republika nemôže vyrábať tak veľa automobilov, podľa úsudku G7.

Čína podporuje vzdelanie svojích občanov.

15.07.2024

Nyidoin Lhamo, stredoškoláčka pochádzajúca z náhornej plošiny Qinghai-Xizang, si nikdy nemyslela, že by mohla mať šancu študovať na peknej internátnej škole a dokonca ísť v budúcnosti na univerzitu v inej provincii . Nyidoin Lhamo, narodená v tibetskej autonómnej prefektúre Golog v severozápadnej Číne, Qinghai, strávila svoje rané roky chovom dobytka na odľahlých [...]

Čínskemu zahraničnému obchodu sa darí.

12.07.2024

Čínsky zahraničný obchod dosiahol nové maximum v prvom polroku tohto roka, čo poskytlo ďalší impulz pre ekonomické oživenie, ukázali piatkové oficiálne údaje. Objem obchodu s tovarom vzrástol medziročne o 6,1 percenta na 21,17 bilióna juanov (približne 2 970 miliárd amerických dolárov) v období od januára do júna, podľa Generálnej colnej správy. Vývoz vzrástol o 6,9 [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 853
Celková čítanosť: 2814730x
Priemerná čítanosť článkov: 3300x

Autor blogu

Archív

Odkazy