Založ si blog

Hnutie za slušné Slovensko. Provokácia?

Hnutie za slušné Slovensko má podporu niektorích slovenských občanov, ktorých cieľom je destabilizácia celej krajiny. Dnešná vláda, dnešný parlament SR vzišiel z riadnych demokratických volieb. Občania volili ako volili a tak výsledok volieb sa musí rešpektovať. Nie je možné, aby niektorí občania štátu začali s demontážou parlamentnej demokracie na Slovensku. Najväčší demokrati na Slovensku sa snažia zvaliť  súčasnú legitímnu vládu.

Základnou otázkou v tomto probléme je, prečo teda títo nespokojní občania si nezaložia svoju vlastnú politickú stranu? Takáto politická strana by potom mohla pracovať v prospech občanov ktorí sa zúčastňujú na protestoch hnutia za slušné Slovensko. Bolo by to ideálne riešenie a určite by to vyriešilo vzniknuté politické problémy. Hnutie za slušné Slovensko je takto destabilizujúcim faktorom na politickej scéne Slovenska. Ako a kým je toto hnutie podporované? Kto teda stojí za tým všetkým? Ja to neviem, ale viem, že tu ide o zvrhnutie demokraticky zvolenej vlády.

Najlepším riešením takejto situácie je vytvorenie novej politickej strany, ktorá bude zastupovať občanov za hnunie za slušné Slovensko. Ak budú mať dobrý volebný program, tak dostanú hlasy všetkých slušných ľudí na Slovensku a aj môj hlas v riadnych parlamentných voľbách.

Čína doteraz nainštalovala 0,66 a 0,46 miliardy kWh slnečných a veterných zdrojov na výrobu čistej elektrickej energie. Falošná „teória nadmernej kapacity“

22.04.2024

Inštalovaná kapacita Číny na výrobu elektriny zo zdrojov čistej energie v prvom štvrťroku prudko vzrástla, čo analytici pripisujú rastúcemu domácemu dopytu po elektrine, keďže Čína sa usiluje o vysokokvalitný a ekologický rozvoj. Analytici vyvrátili tvrdenia o „nadmernej kapacite“, ktoré v poslednej dobe presadzovali niektoré západné krajiny, a poznamenali, že takýto [...]

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 831
Celková čítanosť: 2716308x
Priemerná čítanosť článkov: 3269x

Autor blogu

Archív

Odkazy