Hnutie za slušné Slovensko. Provokácia?

25. novembra 2018, stan021, Akadémia Vasiľa Biľaka Boj proti koľektívnej hlupote Socializmus 21. storočia

Hnutie za slušné Slovensko má podporu niektorích slovenských občanov, ktorých cieľom je destabilizácia celej krajiny. Dnešná vláda, dnešný parlament SR vzišiel z riadnych demokratických volieb. Občania volili ako volili a tak výsledok volieb sa musí rešpektovať. Nie je možné, aby niektorí občania štátu začali s demontážou parlamentnej demokracie na Slovensku. Najväčší demokrati na Slovensku sa snažia zvaliť  súčasnú legitímnu vládu.

Základnou otázkou v tomto probléme je, prečo teda títo nespokojní občania si nezaložia svoju vlastnú politickú stranu? Takáto politická strana by potom mohla pracovať v prospech občanov ktorí sa zúčastňujú na protestoch hnutia za slušné Slovensko. Bolo by to ideálne riešenie a určite by to vyriešilo vzniknuté politické problémy. Hnutie za slušné Slovensko je takto destabilizujúcim faktorom na politickej scéne Slovenska. Ako a kým je toto hnutie podporované? Kto teda stojí za tým všetkým? Ja to neviem, ale viem, že tu ide o zvrhnutie demokraticky zvolenej vlády.

Najlepším riešením takejto situácie je vytvorenie novej politickej strany, ktorá bude zastupovať občanov za hnunie za slušné Slovensko. Ak budú mať dobrý volebný program, tak dostanú hlasy všetkých slušných ľudí na Slovensku a aj môj hlas v riadnych parlamentných voľbách.