Založ si blog

Marketingová vojna RF-Ukrajina je v plnom prúde.

Tento svet ovládajú centrálni bankári. Centrálne banky tlačia a dávajú peniaze do obehu. Tieto peniaze vytvárajú hodnoty, ktoré sú nimi platené. Svetovou rezervnou menou je americký dolár. Americký dolár tak vplýva na celosvetovú ekonomiku. Americký dolár má v súčasnosti obrovské problémy s infláciou. Inflácia dosiahla rekordných 7,5%. Americký prezident Biden je zodpovedný za riadenie krajiny. Američania sa snažia tento problém zakryť nejakou vojnou, alebo veľkou udalosťou, aby sa svetová verejná mienka nejako marketingovo posunula od ekonomických problémov s dolárom k problémom vo svete. Konflikt medzi Ukrajinou a RF američanom prišiel veľmi vhod. Či bude alebo nebude konflikt, dôležité je pre USA odpútať pozornosť od problému so svetovou rezervnou menou. Urobia pre to všetko čo sa bude dať, aby nezostal čierny peter v amerických rukách. Sila politického marketingu nepustí. Celý svetový bankový systém (papierové peniaze) je založený len na dôvere. Či je dôvera racionálny pojem to neviem, ale v tomto svetovom ekonomickom mechanizme je to jediné čo to udržuje v chode. Veľmi ťažko sa dôveruje niečomu čo je inflačné a preto je to pre američanov najväčší problém. Táto hystéria má racionálne jadro v tých problémoch o ktorých som písal. Nakoniec čo sa stane ak sa zrúti svetová dôvera v americký dolár?

Mierová konferencia medzi RF a Ukrajinou vo Švajčiarsku.

22.03.2024

Osobitný predstaviteľ Čínskej Ľudovej rep. pre euroázijské záležitosti Li Hui predniesol v piatok v Pekingu prejav na stretnutí diplomatov, v ktorom uviedol, že Čína komunikovala so Švajčiarskom o možnej mierovej konferencii a že akékoľvek mierové rozhovory by sa mali začať medzi Ukrajinou a Ruskom. Na tomto stretnutí sa zúčastnili diplomati a zástupcovia veľvyslanectva [...]

Najodvážnejšia stavba sveta – diaľnica v hornatom teréne.

13.03.2024

V Čínskej Ľudovej rep. nedávno spustili do prevádzky diaľnicu, ktorá prechádza veľmi zložitým terénom a táto diaľnica je považovaná za novodobý div sveta. Je neuveriteľné, že ľudia dokázali postaviť takúto diaľnicu. Tu je video o tejto unikátnej stavbe. https://www.youtube.com/shorts/R88hs1_s334 alebo aj toto video:

Výroba el. energie v Číne, porovnanie s EÚ.

04.03.2024

Minulý rok sa v Čínskej Ľudovej rep. vyrobilo celkovo 9 456 miliárd kWh elektrickej energie. Započítavali sa tam aj závodné elektrárne, napr. výrobcovia železa a cementu prevádzkujú svoje vlastné elektrárne. Tieto elektrárne ale nedodávajú el. energiu do elektrickej siete pre obyvateľstvo. Z toho 2 755 miliárd kWh bolo vyrobených z obnoviteľných zdrojov ako voda, vietor, [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 826
Celková čítanosť: 2690761x
Priemerná čítanosť článkov: 3258x

Autor blogu

Archív

Odkazy