Založ si blog

Terorizmus a ekonomický rozpad jadra EÚ.

Média v súčasnosti berú terorizmus v EÚ ako najdôležitejšiu vec. Správy po celej EÚ sú plné hrozieb terorizmu. Je to naozaj taký problém? Podľa môjho názoru nie. Terorizmus tu vždy bol a aj vždy bude. Terorizmus v Európe mal zlaté časy v 70-tich rokoch minulého storočia. Tento politický systém zakrýva touto témou oveľa vážnejšie problémy ako je terorizmus. Veď vo Francúzsku a iných krajinách EÚ štatisticky zomrie utopením sa vo vani doma viac ľudí za rok ako teroristickými útokmi.

Prečo je to tak? Jadro EÚ, teda najdôležitejšie štáty ako  Francúzsko, Taliansko a Španielsko majú problém. Ten problém sa volá ekonomický krach. Po dlhých rokoch vysokej životnej úrovne na dlhy sa tieto štáty zadĺžili. Ich štátne dlhy sú najväčším problémom, ktorý sa musí vyriešiť. Riešenie je ale veľmi nepríjemné a nikomu sa do toho zo súčasných politických vlád nechce. Riešenie je začať riadne splácať svoje štátne dlhy. Každá vláda chce svoje dlhy preniesť na tú nasledujúcu a tak nech tieto problémy riešia tí druhí. Bohužiaľ demokracia je vláda, kde hlasy pre politické strany platia 4 – 5 rokov. Vlády teda robia a vládnu v zmysle tohto časového úseku. Nikoho nezaújma vzdialená budúcnosť. Veď aj súčasná vláda v SR chce si napožičiavať peniaze a minúť ich na rôzne projekty. Tieto vlády veľmi a zdôzazňujem veľmi dobre vedia, že tú ťarchu prenesú do budúcnosti a toto budú musieť splácať nasledujúce vlády, nasledujúce generácie občanov.

Neviem ako vy, ale ja takémuto systému nikdy neuverím. To je ako keď dáte niekomu do opateri svoju kreditnú kartu a budete si myslieť, že táto kreditná karta je v bezpečí. Hoci je to váš dobrý priateľ, sused alebo kolega, ale predsa nikdy mu nedáte do opateri svoju kreditnú kartu. To isté je aj z našou súčasnou vládou. Jednoducho vláda nemôže len tak si požičiavať a utrácať cudzie peniaze.

Najnebezpečnejšia teroristická organizácia na svete.

01.05.2024

Kto to vlastne je? Pozrite si video v ktorom sa hovorí, kto to je a prečo je to najnebezpečnejšia teroristická organizácia na svete. Toto urobila táto teroristická organizácia 27. septembra 2008, doobeda 11:25. Celé vysvetlenie je uvedené v tomto videu. Čo na to hovorí takzv. západný svet? https://www.youtube.com/shorts/w2QZUKLjpcg

Čína doteraz nainštalovala 0,66 a 0,46 miliardy kWh slnečných a veterných zdrojov na výrobu čistej elektrickej energie. Falošná „teória nadmernej kapacity“

22.04.2024

Inštalovaná kapacita Číny na výrobu elektriny zo zdrojov čistej energie v prvom štvrťroku prudko vzrástla, čo analytici pripisujú rastúcemu domácemu dopytu po elektrine, keďže Čína sa usiluje o vysokokvalitný a ekologický rozvoj. Analytici vyvrátili tvrdenia o „nadmernej kapacite“, ktoré v poslednej dobe presadzovali niektoré západné krajiny, a poznamenali, že takýto [...]

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 832
Celková čítanosť: 2725419x
Priemerná čítanosť článkov: 3276x

Autor blogu

Archív

Odkazy