Založ si blog

Nezisková nadácia Vasiľa Biľaka.

Po mnohých úvahách som sa rozhodol ako už známy blogger, že sa pokúsim založiť neziskovú nadáciu Vasiľa Biľaka. Hlavným cieľom tejto nadácie bude bojovať proti hlúpym politikom, ich prihlúplym voličom, hlúpym názorom, ktoré sa rozmohli na celom Slovensku. Napr. výhodnosť druhého dôchodkového piliera, nefunkčnosť a zbytočnosť štátnych podnikov, funkcia štátu v oblasti zdravotníctva a školstva, politická a osobná zodpovednosť a ďaľšie aktuálne témy, ktoré kvária zúboženú slovenskú spoločnosť. Sám osobne nemám na to silu viesť takúto nadáciu a preto by som uvítal v takejto nadácii ľudí, ktorí rovnako zmýšľajú ako ja. Súčasné politické strany, to sú všetko firmy s.r.o. ktorých cieľom je si zabezpečiť finančný profit z politických výsad. Bohužiaľ takto to je a musíme to brať ako skutočnosť.

Prečo by sa mala takáto nadácia volať nadáciou Vasiľa Biľaka? Vasiľ Biľak bol politikom s betónovým názorom, ktorý nikdy počas svojho života nezmenil. Bol tvrdý ako betón, ako kameň. Mnohí súčasní politici sú nasledovníci Vasiľa Biľaka, ich politické presvedčenie je rovnako betónové. Či majú pravdu, to je druhá vec, ale faktom je, že svoj názor na určité veci pravdepodobne nikdy nezmenia.

Takýchto politikov treba vziať na pranier a ukázať im, že sa predsa len v niektorých veciach mýlia. Takíto politici sami seba považujú za bohov a akože majú patent na rozum.

Veľmi som zvedavý na reakcie verejnosti na moju snahu (či som naozaj sám v tomto boji).

Čína doteraz nainštalovala 0,66 a 0,46 miliardy kWh slnečných a veterných zdrojov na výrobu čistej elektrickej energie. Falošná „teória nadmernej kapacity“

22.04.2024

Inštalovaná kapacita Číny na výrobu elektriny zo zdrojov čistej energie v prvom štvrťroku prudko vzrástla, čo analytici pripisujú rastúcemu domácemu dopytu po elektrine, keďže Čína sa usiluje o vysokokvalitný a ekologický rozvoj. Analytici vyvrátili tvrdenia o „nadmernej kapacite“, ktoré v poslednej dobe presadzovali niektoré západné krajiny, a poznamenali, že takýto [...]

Kapitalizmus ako sme ho poznali v minulosti je mŕtvy.

17.04.2024

Pozrite si video pod týmto článočkom. Video je vlastne nedávny rozhovor Yanisa Varoufakisa s moderátorom portálu PoliticsJOE o súčasnej sociálno-ekonomickej situácií, dôvody súčasných problémov v západnej spoločnosti.

Tomáš Zavázal prišiel nedávno na Ukrajine o život.

16.04.2024

Na youtube mal Tomáško svoju vlastné videa, ktoré vytvoril pred 8 rokmi. Vtedy to bol ešte taký malý chlapček, mohol mať tak okolo 12 – 14 rokov. Ten chlapček sa staroby nedožil. Prečo sa nechal nalákať na vojnu na Ukrajine? Biť žoldnierom je veľmi nebezpečná práca. Čo na to jeho rodičia?

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

stan021

Masmédia bársčo napíšu a bársčo povedia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 831
Celková čítanosť: 2721246x
Priemerná čítanosť článkov: 3275x

Autor blogu

Archív

Odkazy